Bedrijfsinfo

Keukens

Keukenbladen

Badkamers

Stalen Puien

Renovatie

Referenties

Links

Van der Schoor Keukens levert en monteert alle soorten topkwaliteit keukens. Greeploos, Klassiek, Trendy, Eeenvoudig en Hightech Merkkeukens. Deze keukens kunnen worden voorzien van de meest handige snufjes en accessoires.

Specialiteit bij Van der Schoor Keukens zijn onze Handgemaakte Keukens en Eiken Buitenkeukens. Deze keukens worden speciaal voor u ontworpen, op maat gemaakt, geleverd, geplaatst en afgewerkt in de door u gekozen materialen en kleuren. Deze Ambachtelijke Keukens zijn tijdloos en uniek.


Na het ontwerp van uw keuken maken wij een vrijblijvende offerte. Deze offerte kan uit diverse onderdelen bestaan. Demonteren oude keuken, montage nieuwe keuken tot en met kant en klaar voor gebruik, inclusief gas, water, licht, tegelwerk, afwerking en het gebruiksklaar aansluiten van de apparatuur.

Bij de montage van uw keuken is het heel belangrijk dat de kasten en werkblad zuiver waterpas worden gesteld. Van der Schoor Keukenmontage plaatst uw kostbare keuken perfect voor een lange levensduur. Van der Schoor Keukens geeft vijf jaar garantie op de montage van uw keuken.

Ook inbouw apparatuur voor uw nieuwe keuken of ter vervanging van uw oude apparatuur kunnen wij tegen scherpe prijzen leveren en gebruiksklaar monteren. De oude apparatuur kan door ons milieuvriendelijk worden afgevoerd.

* Elders een offerte gekregen? Stuur ons deze ! Wij zijn altijd voordeliger !
* Bij aankoop van een complete keuken. Gratis montage !
* De inbouw apparatuur met 50% korting !
* Bij aankoop van een complete keuken. Graniet voor de prijs van kunststof !

* Schrijf, bel 0318 643 773 of mail@vanderschoorkeukens.nl ons voor verdere informatie of afspraak.

* vraag naar de voorwaarden.

Van der Schoor Keukens
De mooiste Keukens voor u op maat gemaakt