Bedrijfsinfo

Keukens

Keukenbladen

Badkamers

Stalen Puien

Renovatie

Referenties

Links


- Granieten keukenbladen van A-kwaliteit graniet, naar soort uit vele landen, in elke vorm met de modernste machines op maat gemaakt. Natuurstenen aanrechtbladen gaan levenslang mee.

- Composiet werkbladen in heel veel kleuren. Composiet werkbladen worden gemaakt van granietkorrels en kunsthars welke zijn samengeperst tot een keihard en zeer sterk plaatmateriaal. Vele composiet kleuren zijn haast niet van echt graniet te onderscheiden zoals onze populaire ‘Belgisch Hardsteen’ uitvoering.

- Roest Vrij Stalen keukenbladen met een moderne eigentijdse uitstraling. RVS keukenbladen zijn al tientallen jaren het topblad voor de professionele keuken.

- Betonnen aanrechtbladen op maat gemaakt, puur of voorzien van een afwerklaag voor gemakkelijk schoonhouden. Betonnen aanrechtbladen zijn ook ideaal voor uw buitenkeuken.

- Duropal HPLmultiplex werkbladen in tientallen kleuren en dessins met geďntegreerde spoelbakken en eventueel bijpassende achterwanden. Duropal werkbladen zijn gemakkelijk in onderhoud.

- Glazen keukenbladen in vele RAL kleuren en nauwkeurig op maat gemaakt. Hardglazen keukenbladen zijn bijzonder hygiënisch en zeer slijtvast.

- SimaCore volkern werkbladen in de kleur oud-wit. Volkern keukenbladen zijn superdun en geeft uw keuken een moderne uitstraling.

- Keramiek keukenbladen. Keramiek keukenbladen zijn zeer krasbestendig en hitte bestendig tot wel 250graden.

- Massief houten werkbladen in vele verantwoorde houtsoorten. Massief houten werkbladen zijn puur natuur en worden onder hoge druk behandeld met een speciale natuurlijke olie.

- Acrylaat-stenen keukenbladen in zeer veel kleuren. Deze acrylaat-stenen werkbladen kunnen bij beschadiging eenvoudig worden hersteld.

- Terrazzo aanrechtbladen. Deze aanrechtbladen geven uw keuken een uitstraling uit grootmoeders tijd.

Al deze aanrechtbladen, werkbladen en keukenbladen leveren wij ook voor de doe-het-zelver in alle denkbare maten, dus ook voor Ikea keukens 63,5cm diep.

Van der Schoor Keukens geeft vijf jaar garantie op de materialen en montage van uw keukenwerkblad.

Mail ons uw wensen met maten. Wij kunnen u altijd een scherpe offerte aanbieden.

Schrijf, bel of mail@vanderschoorkeukens.nl ons voor verdere info.

Altijd al een granieten of composiet werkblad gewild? Duur?
Topkwaliteit tegen groothandelsprijzen! bij www.keukenbladenwinkel.nl

Van der Schoor Keukenbladen Online
Keihard de beste Keukenbladen van Nederland!