Bedrijfsinfo

Keukens

Keukenbladen

Badkamers

Stalen Puien

Renovatie

Referenties

Links

Heeft u genoeg van al die schrootjes, donkere kleuren en jaren zeventig stijl in uw woning? Wilt u graag in uw huidige huis blijven wonen? Van der Schoor Vastgoed Onderhoud maakt uw huidige woning weer als nieuw! Zin in die jaren ’30 woning maar is het pand door de jaren heen verkeerd verbouwd of aangetast? Wij kunnen de oorspronkelijke stijl en authentieke details weer terug brengen, gecombineerd met het hedendaagse luxe comfort.

Van der Schoor Vastgoed Onderhoud is tevens gespecialiseerd in het vervangen van door houtrot aangetaste kozijnen, boeidelen, ramen en deuren. Wij gebruiken uitsluitend hout met keurmerk, zoals het FSC goedgekeurd hout. Voor alle renovaties en / of verbouwingen geld dat dit milieu vriendelijk en volgens de regelgeving wordt gedaan.

We willen nu langer in onze woning blijven wonen. Daarom is leeftijdsbestendig verbouwen / bouwen zo belangrijk. Een extra kamer op de begane grond kan dan worden gebruikt voor: een speelkamer, ouderslaapkamer of senioren slaapkamer met aangrenzende badkamer. Uiteraard worden onze ramen en deuren afgehangen met inbraakwerend hang en sluitwerk, driepuntsluitingen en gelijksluitende sloten voorzien van SKG® keurmerk.

Voor de beglazing kan gekozen worden uit isolatieglas hr hr+ hr++, figuurglas, zonwerendglas, geluidswerendglas, monumentenglas en veiligheidsglas. Ook kunnen wij uw pand aanpassen om na keuring het Politiekeurmerk Veilig Wonen® (PKVW) te verkrijgen.

Van der Schoor Vastgoed Onderhoud kan voor u de totale renovatie van uw pand verzorgen. Wij komen graag voor een offerte bij u langs.

Schrijf, bel of mail ons voor verdere informatie of afspraak.
E-mail: mail@vanderschoorvastgoedonderhoud.nl

Van der Schoor Vastgoed Onderhoud
Renovatie & Afbouw & Onderhoud